Website pakketten

Standaard wordpress site of maatwerk ?

Hieronder vind je een aantal opties met specificatie en prijzen. Deze geven alvast een indruk van de mogelijkheden en welke kosten je daarbij kunt verwachten. Uiteraard is er veel meer mogelijk en ik bespreek daarom graag je wensen om een gericht aanbod te doen. Neem vrijblijvend contact met me op per telefoon of per mail. Als we tot zaken komen ga ik met je aan de slag om een mooie website te maken.  Als de website klaar is en je er helemaal tevreden mee bent ontvang je van mij uitgebreide en persoonlijke instructies en training. Hiermee kun je gemakkelijk zelf pagina’s uitbreiden, teksten en afbeeldingen toevoegen en je blogs schrijven en publiceren. Lukt het je toch niet? No worries, ik help je graag!

Extra diensten

Natuurlijk ben je trots en blij met een frisse nieuwe website.  Dankzij WordPress maak je in een handomdraai nieuwe pagina’s of blogartikelen. En voor wijzigingen hoef je in principe ook niet te wachten tot ik het voor je aanpast. Maar als je zelf niet zo handig bent, ben ik er natuurlijk voor jou om te helpen. Naast het up to date houden van je website is het heel belangrijk om je site ook technisch up to date te houden. Dat betekend regelmatig updates installeren van wordpress, het gebruikte thema en de gebruikte plug-ins. En zorgen voor regelmatige back-up’s zodat je in geval van problemen snel terug kan naar naar een laatste versie. Klinkt dat allemaal erg technisch en ingewikkeld ? Laat mij dit dan voor je verzorgen.  Helemaal ontzorgd ben je wanneer ik ook jouw website host, dan kun jij je helemaal op je eigen activiteiten richten en zorg ik dat je site up to date blijft. Je kunt content aanpassingen dan ook door mij laten verwerken.

Website onderhoud

12,50

Tarief per maand excl. BTW, wordt per jaar vooruit gefactureerd.
Dagelijkse backups van je website. Herstel dmv terug zetten backup bij problemen. WordPress updates, updates van plug-in’s, update van je wordpress theme. Kleine content wijzigingen (max. 15 min per maand).

Managed hosting

25,-

Tarief per maand excl. BTW, wordt per jaar vooruit gefactureerd.
Hosting van jouw website bij een top hosting provider. Tot 10 GB Opslag, data verkeer onbeperkt, supersnelle opslag op SSD. Één domein inclusief.
Alles door mij beheerd. Dagelijkse backups van je website. Herstel dmv terug zetten backup bij problemen. WordPress updates, updates van plug-in’s, update van je wordpress thema. Kleine content wijzigingen (max. 30 min per maand).

20 Strippenkaart

250,-

Prijs per strippenkaart, excl. BTW.

Tegoed van 5 uur losse support en onderhoud voor wanneer je af en toe hulp nodig hebt en geen abonnement. Of meer support nodig is dan in je abonnement is opgenomen.  Tegoed is 2 jaar geldig. 20 Strippen van 15 min (à 12,50 per strip).

40 Strippenkaart

450,-

Prijs per strippenkaart, excl. BTW.

Tegoed van 10 uur losse support en onderhoud voor wanneer je af en toe hulp nodig hebt en geen abonnement. Of meer support nodig is dan in je abonnement is opgenomen.  Tegoed is 2 jaar geldig. 40 Strippen van 15 min (à 11,25 per strip).

80 Strippenkaart

800,-

Prijs per strippenkaart, excl. BTW.

Tegoed van 20 uur losse support en onderhoud voor wanneer je af en toe hulp nodig hebt en geen abonnement. Of meer support nodig is dan in je abonnement is opgenomen.  Tegoed is 2 jaar geldig. 80 Strippen van 15 min (à 10,- per strip).